Уведомяваме всички шахматните клубове, членове на БФШ 1928, които организират шахматни турнири, валидни за международен рейтинг,
че Регламентът на турнира, придружен от формата за регистрация на турнири задължително трябва да бъдат изпратени едновременно до електронните адреси This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. и This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  в срок не по-малък от 3 (три) седмици, преди началната дата на състезанието.
Докладът на главният съдия също следва да се изпрати едновременно до This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. и This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ,
не по-късно от 3 (три) дни след края на турнира. Заплащането за ФИДЕ ЕЛО се извършва от клуба-организатор по банков път
по сметката на БФШ 1928, не по-късно от 5 (пет) дни след края на турнира.