В средата на декември 2019 г. ще излезе от печат книгата „Иван Радулов – избрани партии и комбинации”. Тя е в обем от 504 страници формат 70/100/16 с твърди корици и съдържа 462 партии и 91 комбинации на четвъртия български гросмайстор. Голяма част от партии са коментирани с текст от гросмайстора и негови съвременници. Ориентировъчна цена 28 (двадесет и осем) лв. Книгата е издание на издателсто „Тип-топ-прес”, а неин автор е Стефан Сергиев. Тя  ще се разпространява само по предварителна заявка, която следва да бъдат направена до 30 ноември 2019 г. на е-mаil: radulov462@abv.bg

След излизане на книгата от печат подалите заявка ще бъдат увдомени за нейното получаване и начина на заплащането й.

„ПРАВИЛНИК НА ШАХМАТА НА ФИДЕ“, в сила от 1 януари 2018 г. е ценно помагало за всички съдии, треньори и организатори на шахматни прояви. Преводач на оригиналната версия от английски език е ФИДЕ майстор Боян Тонков. Консултанти и редактори са българските топ-рефери – международните съдии на ФИДЕ Здравко Недев и Румен Ангелов. Оформлението на книжното тяло е на мс Николай Тодоров, съдия републиканска категория.

Сборникът "40-ти юбилеен международен шахматен турнир Мемориал "Георги Трингов" представя цялата история на откритите шампионати на България от 1966 година до днес. Поместени са класирания от всички 39 завършили турнири, както и партии на победителите. Сборникът е пълноцветен, богато илюстрован, отпечатан на луксозна хартия. Книгата ще бъде подарък от организаторите (СШК "Локомотив" Пловдив с президент Харалампи Ванев) на всички наградени участници в 40-тия юбилеен Мемориал "Георги Трингов" през първата седмица на февруари в Пловдив.